Ingyenes e-könyvtár

Susi és Tekergő - DVD

Élvezd Susi és Tekergő - DVD epub könyvek ingyenes olvasás

ÁR: INGYENES
FORMÁTUM: PDF EPUB MOBI DOC
DÁTUM: 2019
MÉRET: 9,42
ISBN: 5996514019308
NYELV: MAGYAR
SZERZŐ:

Leírás:

Susi és Tekergő - DVD leírása Éldd át ismét Susi, az elbűvölően elkényeztetett spániel és Tekergő, az aranyszívű, kóbor kutya izgalmas kalandjait! E szívmelengető történet több generációt meghódított már, és most végre a legifjabbakhoz is eljuthat. Nincs is mit csodálkozni hatalmas rajongótáborán – a szemkápráztató animáció, a feledhetetlen dalok és minden idők egyik legszebb romantikus története az összes néző szívébe belopja magát. A ma este tökéletes alkalom lehet arra, hogy a család együtt örüljön: a Disney Stúdió örökzöld története biztosítja a közös élményt: újra és újra és újra!

... történet több generációt meghódított már, és most végre a legifjabbakhoz is eljuthat ... Susi és Tekergő (Lady and the Tramp) - kritika - 2019 ... ... . Nincs is mit csodálkozni hatalmas rajongótáborán - a szemkápráztató animáció, a ... Egyéb: A díszdobozos kiadvány 2 filmet tartalmaz, a méltán híres első részt a Susi és a Tekergő-t, és a Susi és a Tekergő 2. Csibés, a csavargó alcímmel. Az első rész a felnőtteknek és a gyerekeknek egyaránt egy üdítő könnyed rajzfilm a szerelemről. A film hossza 73 perc. Susi szépen meg tanul a babával bánni, és együtt élni vele. Egy n ... Susi és Tekergő (Lady and the Tramp) - kritika - 2019 ... ... . A film hossza 73 perc. Susi szépen meg tanul a babával bánni, és együtt élni vele. Egy nap Sarah néni jön vigyázni a kicsire, és kirakja a szűrét a kutyának, akit különben sem kedvel. Odakinn azonban veszélyes az élet egy magafajta elkényeztetett ebnek, a bajból pedig egy kóbor kutya, Tekergő, menti ki. Megmutatja a lánynak, milyen is az élete ... Susi egy törzskönyvezett, finom úri kutyalány, Tekergő pedig egy közvetlen jó kedvű kóbor blöki. Úgy tűnik kettejük világa igencsak messze áll egymástól, még... DVDNEWS DVD, Blu-ray és mozis hírek. Feliratkozás [D23 2019]: Susi és Tekergő (Lady and the Tramp) - trailer + plakát. Idén érkezik még egy élőszereplősített rajzfilm a Disney-től, ám ezúttal nem a mozikba, hanem csak a stúdió hamarosan induló streaming platformjára, a Disney+-ra. Ami érdekesség lehet, hogy az eddigi ... Clyde Geronimi, Wilfred Jackson - Susi és Tekergő (DVD) - DVD, film, könyv, webáruház. Éldd át ismét Susi, az elbűvölően elkényeztetett spániel és Tekergő, az aranyszívű, kóbor kutya izgalmas kalandja... 11% kedvezménnyel: Susi és a tekergő DVD - Újra itt az első szerelem!
Éldd át ismét Susi, az elbűvölően elkényeztetett spániel és Tekergő, az aranyszívű,... Susi és a tekergő DVD ára: 3190 Ft Susi és tekergő (DVD), Lady and the Tramp, DVD, rajzfilmfigurák , Clyde Geronimi, Xpress.hu Online Shop, akciók, kedvezmények, film Darrell Rooney, Jeannine Roussel - Susi és Tekergő 2: Csibész, a csavargó (új kiadás) (DVD) - DVD, film, könyv, webáruház. Walt Disney egyik legbájosabb és legszeretetreméltóbb klasszikusa, a Susi és Tekergő most végre folytatódik. Így ú... Susi és Tekergő szerelmének gyümölcse négy apró kiskutya , három cserfes kutyalány, gyönyörűek mint az anyjuk, és egy eleven kutya fiú, Csibész. A lányokkal nincs sok gond, de Csibész öntörvényű és makacs, akárcsak az apja. Arról álmodik, hogy egyszer igazi kutya lesz belőle, ami az ő értelmezésében annyit tesz, nem holmi szoba kutyus, gazdák kedvence, […]...